2010. december 9., csütörtök

Decemberi dolgok

December van. A Mikulás nemrég húzta haza a belét, közeleg a karácsony, és a szilveszter.
A karácsony úgy néz ki, hogy a szokásos unalmas karácsonylesz: mindenki otthon ül, ajándékozgatás, amerikai karácsonyi filmek bámulása a TVben miközben a kedvenc ajándékodat ölelgeted. Jólenne valami izgalmasabbat is csinálni, de a karácsony már csak ilyen (ha valakinek van valami 5lete az szóljon). Ellentétben a szilveszterrel!
A szilveszter az év legnagyobb, legviccesebb, és az utolsó bulija. Valószínűnek tartom, Hogy a Gyárba megyek. Tavaly 1000 volt a beugró, de ha ez a buli is olyan lesz mint a tavalyi, 2000-et is adok érte. Bár írtam levelet a Jézuskának, hogy a karácsonyfa alá elég egy kis készpénz, és mellé egy cetli: "NESZE FIAM BULIZD EL!" Remélem marad belőle egy kevés szilveszterig, hogy pusztíthassuk az ország pezsgőállományát, és egyéb szeszesitalait. Persze nem kommersz szarokat! Gyerekek, azt ti se igyatok soha. Borból is csak olyat vegyetek, amin van évszám h mikor csinálták.. Amin lejárati idő van, azt senki ne merje bornak nevezni.. MÉREG!!
Aztánmég.. Szilveszterkor azis kimozdul otthonról, aki egyébként nemszokott. Tavalyin is rengeteg új arcot ismertem meg. A szilvesztert egyedül azért rühellem mert ki az az okos aki megmondja nekem, hogy mikor bulizzak?! Miért csak évente egyszer van ijen buli? Miért tél közepére kellett betenni? Tuti hogy egy nő találta ki, hogy mikor legyen. Mondjuk fázni nemfogok az tuti, de ha esik a hó.. hát fújmá. Tavaly esett... nemtudtunk kint piálni. Szóval most nagyonremélem, hogy jó időlesz. Már amenyire jóidő lehet tél közepén. Köszönöm a figyelmet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése