2010. december 22., szerda

D.L.I.M.E.

Ugyan nem akartam már több "hogyan telnek a napjaim" postot csinálni de ez megér egy ilyet. Történt ugyanis, hogy Marci cimbim összekaparászott egy bandát, és volt egy bandatali. A basszeros az utolsó pillanatban meggondolta magát, úgyhogy az most egy kis idejig nincs. Íjászban összeültünk, és összehaverkodtunk: Gorky, Nana, Laci, Marci, és jómagam. Sörözgettünk, jól éreztük magunkat. A vicces az egészben a banda vevének kitalálása volt. Volt ott minden mi jó: Anti Welness Club-tól kezdve a Pussycat Boys-ig minden, (XD) végülis a Dying Light in My Eyes-nál maradtunk.
Kimásztunk a nyugatiba, és ijen pk-s emberek ugráltak, és Red Bullt reklámoztak, és a kommentátor faszi szól: szükségünk lenne egy bátor jelentkezőre, mondjuk te! -Mutat rám. Na mondom neee xxd.
-Dee dee! Te olyan bátornak nézel ki xd. mondom jo xd. Le kellett guggolnom, és a pk-s faszi átugrott. Az életem pergett le előttem. aztán kelnék fel, mondja, maradjak. mondom mivan. van neked egy barátod is, jöjjön ő is xxd. Lacit is berángatta. Marci ott röhög rajtunk. Keresztetvetettem, a pk-s ember elindulfelénk ugrik, mondja a kommentátor: Hárman jöttetek, senki ne maradjon ki a jóbol, gyere teis. Úgyhogy Marci is odajött. Kommentátor: kívánsz valamit mondani? Marci: Ember! Rohadt nagyot ugorj! xxd Éééés ezt is túléltük. Utána beszervált mégegy csókát, majd maga a kommentátor is beült mellénk és 5 embert röpült át a forma.xd de kaptunk 1-1 ingyen red bull shot-ot xd aztáán nyargaltunk is haza.. Itt a vége fuss el véle

1 megjegyzés: