2011. január 18., kedd

West Balkan - The true

Először is részvétem az elhunytak ismerőseinek, barátainak, rokonainak.
Információimat olyan személyektől gyűjtöttem be, akik testközelből átélték az eseményeket.
Volt ez a buli a West Balkánban, egy noise buli, ami viszonylag populáris, tehát sokmindenki megfordulhat ott. Ugye, mint ahogy egy szórakozóhelyhez illik, voltak kidobók, volt táskakutatás, meg miegymás. Egészen este 10-ig. Utána mehettek be 15-16-17 évesek, és táskakutatás sem volt! Ekkor jött be a 3 lányból 2 biztos, (a harmadikról nincs sok infóm), és az a 3-4-5 cigány (ne vegyük őket emberszámba, mocskok. tisztelet a kivételnek, annak a 2-3%-nak) amikről a későbbiekben még szót ejtek. Megy a buli, jó a hangulat meg minden, majd éjfél körül pánik tör ki, ugyanis az a 3-4-5 aberrált hulladék késekkel érkezett. Valószínű, hogy jó szokásukhoz híven lopni jöttek, ugyanis egy hölgy telója (pont az egyik megkéselt lányé, Emeséé) eltünt, még buli közben, majd egy másik lány látta, hogy lopnak. Ebből azt lehet levonni,(tehát nem biztos) hogy lebuktak, és ezért kezdődött a szúrkálás. És most egy kanyar, amit a média titkol: 2 lány a 3ból a késelés áldozata lett (nem pedig halálrataposták)!!!! Ekkor kitört a pánik. Mindenki a saját bőrét mentette, senkit nem érdekelt hogy ki van a lába alatt. A harmadik lány ekkor vesztette életét. Ő az egyetlen akit a bepánikolt emberek nyomtak agyon. A menekülők több vértócsát is láttak, amik a késelés elméletet támasztja megintcsak alá, amit a média úgyszintén nem hoz nyílvánosságra. Ezek a cigány szemetek is tagadnak mindent, pedig a rendőrök találtak kést is! Mikor kiértek a rendőrök a helyszínre, egy könnyeb szúrást szenvedett fiú odament érdeklődni. Akkor mondta a túlképzett magyar brfk-s koma, hogy semmi szúrkálás nemvolt. Ezt azzal akarta elhitetni, akin ott tátongott a szúrt seb! És tagadja a rendőr, hogy szúrkálás lett volna! Pedig itt a bizonyíték. egyértelműen látszódik, hogy miaz! KLIKK A KÉPRE

A média védi a cigányokat, nekik mindent lehet. A VIDEOBAN ez a ribanc üti a saját szavát (26. másodperc)"..egyértelműen kizárható az, hogy nem történt késelés az este folyamán.." 1 ez mitjelent? Kizárható hogy nemtörtént?. Tehát történt. És miből gondolja azt mialatt még folyik a helyszinelés, hogy mindenki azzal jön majd h késeltek? Sehonnan. egyből tagadta.
Régebben halottam, egy másik sztorit, majd elmesélem azt is. Kegyetlen ami itt történik, és felháborító, hogy ezt engedi az állam nekik! Miért van, hogy a cigány gyilkol az országunkban, következmények nélkül? Lassan félek kimenni az utcára! Miért engedik ezt? Sehol nem láttam egy teljes beszámolót erről az esetről mindenhol csak annyi hogy pánik tört ki, meg mindenre fogják, csakhogy nyalják ezeknek az állatoknak a seggét! Kérlek terjeszd ezt a posztot, hadd tudja meg az egész ország, az egész világ, hogy Magyarországon virágzik a cigánybűnözés, sőt engedik is! Lehet jövőre még díjat is kapnak érte!
Köszönet az információért elsősorban: Csupinak és Francinak másodsorban Dórinak

5 megjegyzés:

  1. kész vicc az egész, ott volt három osztálytársam, és én is mentem volna:/ így menyjen bulizni az ember?

    VálaszTörlés
  2. Elég elszomorító ez az ország.:/Persze ha egy Fehér bőrű tete volna ezt egy cigánnyal Kb azonnal 20 év börtön büntetést kap.Persze ezeknek a mocskoknak elnéznek mindent(Y)Csak Gratulálni tudok az Országnak. De majd akkor leszek kíváncsi ha egy Miniszterelnök vagy egy Rendőr családjával tesznek ilyet (de ne tegyenek) akkor is hagyni fogják?:O Arról nem is beszélve ,hogy aki ellopta Csikos Emese† (Nyugodjon Békében) telefonját és olyan dolgokat ír ki a facebook-ra annak is gratulálni lehet.(Y) elszomorító hova jutottunk.:S

    VálaszTörlés
  3. zéró.. énis.. akkor volt a szülinapom.. nem lettem vna bateg tuti ott kötök ki...

    vuvi.. igen.. említettem azt a másik sztorit, akkot cigány halt meg egy magyar által.. mindjárt leírom... vicc az a történet..
    am nem tudtam h Emese telefonja tünt el.:S Felháborító az egész!!! a cigányok követelnek jogokat?! a magyarok követelhetnének.. pl h "jogom van túlélni az esti bulit, otthon várnak!" :S

    VálaszTörlés
  4. Sziasztok!
    szeretnék megkérni mindenkit arra, hogy ha valóban látta a szörnyű eseményeket, akkor itt írja le.. vagy ha vállalja akkor egy riportot készítenénk velük. akár név nélkül is... nekem ismerősöm volt a Kinga és iszonyatos érzés, hogy hazudnak a médiában. kérek mindenkit hogy segítsen!!!

    VálaszTörlés
  5. én szerencsére nem voltam ott, facebookon dobj egy üzit, shawn syndromee néven vagyok, és én sorolok neked embereket akik ottvoltak... itt nemakarom nyílvánosan.

    VálaszTörlés