2011. január 19., szerda

Cigánybűnözés?

Az előző postban mondtam, hogy van még egy nagy cigány seggnyalás. Ezt Szeretném most elmesélni.
Ez az eset 2008 nyarán történt, valahol egy faluban, ahol a lakosság 80%-a cigány. Volt egy 68 éves idős bácsika, uborkát termesztett otthon. Mondanom se kell, hogy a falunak az a bizonyos 80%-a esténként kiszolgálta ott magát.
Ezt megunta a bácsika,és szólt: figyelj Lakatos Józsika. mond meg az egész famíliának, hogy ne gyertek hozzám, mert árammal fogom védeni a kertet! (Nem abba a kerítésbe vezetett áramot, ami a saját telkét határolja el a közterülettől, hanem a saját telkén belül, az uborkák körül)
Ezt ugyan nem vették komolyan a cigányok, eldöntötték, hogy nekik kell uborka. Éjszaka útra is keltek. az első kerítésen átmásztak, majd mikor odaértek az uborkát elkerítő drótokhoz, ahol mellesleg figyelmeztető tábla is volt,akkor történt, hogy az egyik jó erősen belekapaszkodott a drótba és meghalt, a másik csak égési sérüléseket a szerzett.
Sose feledem, mikor TV-ben interjúvolták az áldozat egyik hozzátartozóját: "Ez előre megtervezett gyilkosság volt, mert szó't, hogy áramot fog vezetni a kerítésbe".. XXD mókás.... xd. Túlokosított :D. Lényeg, hogy a bácsit 50-60 gyászoló ROKON! akarta megölni! (mert védte a saját tulajdonát) Szegény öreget lecsukták. Igaz csak 3 napra, mert rájöttek a hatalmak, hogy nevetséges amit csinálnak, úgyhogy inkább kiengedték.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése