2011. február 15., kedd

"sztárság"
Szitu a következő: Kessy meg én állunk az ózdi buszmegben. Cigizünk, közben ijet szól "Jé! itt van Barbi" -mondom WTF?! körbenéztem, majd megláttasm az előttem várakozó leányzót. Hehe, mondom annyira azé nem plasztiktündér! -Nem, ez a neve - mondja. Nem értettem, hogy akkor miért nem ment köszönni neki ha ismeri.
Ekkor kinyögte h "sztár".
Na, most... ha vki sztár minimum követelmény h sokan ismerjék... szerintem. Ilyen egyelőre Magyarországon nincs! És ha valakit ismernek a népek, akkor valami oka legyen annak. Például színészkedjen, zenéljen, legyen egy jól menő multicége, tökmindegy. De kis hazánkban ez sajnos nem fontos, (vagyis máshol is vannak ilyen business bandák, de itt kiemelkedően sok) h valaki jól csinálja amit csinál. Nem azért szeretünk valakit mert igen, jól zenél, hanem mert a stylist cuki fejet csinált az énekesnek. Betörnek a médiába, semmit nem értenek ahhoz amit "csinálnak" mégis 500-1000k-kat kapnak. Egyiknap még nem is ismerik egymást, következő nap meg már egy befutott bandaként mosolyognak ránk a Bravo címlapjárol. Ez az, ami szerintem vicc.
Itt van szerencsétlen Jacko. Rühelltem a zenéjét, és most is rühelem, de amit csinált azt jól csinálta. Elismertem mint zenészt. Csórikám ha tudná h mi megy itt megfordulna a sírjában.
Szóval kedves Barbi! Majd ha félmillió ember tapsol vissza a rock am ring-en, törlöm ezt a postot.... Megigérem ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése